Företag

Tjänster företag

AgeraIT fungerar i många fall som småföretagares egen ITavdelning. Vi erbjuder serviceavtal för underhåll av datorer och servrar. Då bestämmer vi tillsammans hur ofta det är behov av underhåll och service.

Andra kunder väljer att kontakta oss när ett behov uppstår. Även till företag använder vi fjärrstyrning om behov finns.

Visma Spcs

Vi är återförsäljare av Visma Spcs, ekonomisystem som täcker varje företagares behov av redovisningstjänster. Tjänsterna inom bokföring, fakturering och lönehantering är till för att varje företagare ska kunna fokusera på det dom gör bäst. Bokföringen ska kunna kännas säker och trygg. Visma Spcs har flera olika tjänster och vi kan hjälpa till med att rekommendera vilken tjänst som skulle passa just ditt företag bäst.

(Infokälla: https:vismaspcs.se)

Mobigo arbetsorderhantering

AgeraIT är partner med Mobigo och återförsäljare av detta kompletta servicesystem. Genom att implementera Mobigo som arbetsorderhantering kan du minska pappershantering, dubbelarbete, långa ledtider och potentiella felkällor. Mobigo har kopplingar till de vanligaste fakturerings- och lönesystemen. Detta system hjälper både hantverkare, installatörer och administratörer att hantera olika slags jobb. Arbetsorderhantering, tidrapporter, checklistor, kalender, objektsregister, avtalshantering är bara något av det som innefattas i Mobigos tjänster. Det är enkelt att få översikt över kommande – pågående – avslutade arbeten, materialåtgång, restider, arbetstimmar och faktureringsunderlag. AgeraIT använder själv Mobigo i sitt dagliga arbete och vi ser det som ett ovärderligt redskap i vårt arbete. Vi har flera kunder som använder systemet där vi hjälper till att skräddarsy instrumentet efter deras behov.

(Infokälla: https://www.mobigo.se)