Tillbehör

Tillbehör

Skärmar, bläck och toner till skrivare, hårddiskar, kablar, monteringsskåp, rengöringsartiklar till datorer, datorväskor mm. Vi har mycket i butiken och övrigt beställer vi hem efter önskemål.

 

Datortillbehör

Vi säljer alla tillbehör du behöver till din dator för att skapa en arbetsplats som du är nöjd med och som underlättar att du kan fokusera på ditt arbete.

För en del passar den stora, breda, kurvade skärmen medan andra föredrar att arbeta med en eller flera i standard storlek. Även med tangentbord och mus är det mycket olika vad man som person tycker om. För en del räcker det med helt basic medan andra vill ha den gamla skrivmaskinskänslan, belysta tangenter och mer fokus på design.

Vi har hårddiskar och SSD-diskar för alla behov dvs för den som vill ha mer lagringsplats så hjälper vi till att välja ut lämplig storlek och byta ut enheten.

För oss som jobbar med datorer kan det vara riktigt ledsamt att se när kunder lägger mycket pengar på en dator och sen kommer in med den i en plastkasse till oss. Datorn behöver ordentligt skydd när den transporteras för att den ska hålla bäst möjligt. Vi har flera olika modeller av datorväskor; både sleeves, topload cases och ryggsäckar som är gjorda för att skydda datorn på bästa sätt. Kom in och titta på alla fina modeller. Vi beställer även hem fler efter önskemål.

Datorkablar kan vara en djungel. Prata med oss för att välja rätt skärmkabel och rätt nätverkskabel - det är inte alltid så självklart! Dessutom hittar du musmattor, monteringsskåp, kabelrännor mm hos oss.

Förbrukning

Vi lagerför bläck och toner till alla Brotherskrivare vi säljer. Vi har även A4 papper till skrivare hemma i butiken.

Det är viktigt att hålla dator, tangentbord och skärm rena och fräscha. Vi har produkter för rengöring av både skärmar och tangentbord hos oss.

ESET

Skydd av privat data är en ständig utmaning och har blivit allt viktigare även för hemdatorer. Alla datoranvändare behöver skydd mot virus, trojaner, maskar, annonsprogram, spionprogram, nätfiske och spökprogram. ESET ger det bästa aktiva skyddet på marknaden och har vunnit flera priser för det. Tack vare avancerad teknik kan ESETs produkter stoppa ny, skadlig programvara även om den inte är känd sedan tidigare. Gränssnittet är enkelt att använda och användarna kan anpassa installationen av produkten efter sina behov och önskemål. I produktutbudet finns flera alternativ för både privatpersoner och företag. Produkterna köps för 1, 2 eller 3 år i taget för önskat antal datorer. Förnyelse av licensen sker genom att kontakta oss som återförsäljare via mail eller telefon.

Idag rekommenderar vi i de flesta fall våra kunder att välja ESET Internet Security då det ger ett heltäckande skydd. Där finns ett inbyggt stöldskydd som gör att när den som tagit datorn börjar använda den så tar kameran foto, det tas skärmbilder och IP adressen loggas. Allt detta skickas till ditt konto hos ESET och informationen kan hämtas ut och till exempel användas vid en polisanmälan.

Produktväljare

Säkerhetsutbildning

IP-TELEFONI

AgeraIT är återförsäljare av IP-telefoni från QuickNet. Med QuickNet IP-telefoni ringer du gratis mellan IP-telefoner i QuickNets nät och med extremt låga priser till fasta telefoner, mobiltelefoner och utlandssamtal. Andra operatörers abonnemangsavgift försvinner helt med denna typ av abonnemang.

Det vi kan bistå med är rådgivning inför bytet och praktisk inkoppling när din utrustning har kommit hem.

När du beställer IP-telefoni från Quicknet av oss via länken nedan så slipper du porteringsavgiften, för närvarande 125 kr (reservation för ändring).

Beställ här!