Om oss

AgeraIT är din lokala leverantör av IT-relaterade tjänster och produkter.

Våra kunder är små till medelstora företag med 1-ca 20 datorer i bruk samt privatpersoner. Företaget startade 2005 av Andreas Jonsson. Hans vision har alltid varit att leverera kvalitativa IT lösningar anpassade efter varje kunds behov.

AgeraIT i Lidköping

Ledord för verksamheten är kundfokus, service och kvalitet. Den pedagogiska bakgrunden lyser igenom i förhållandet med kunderna. Vi anser att det är viktigt att duktiggöra kunden så att utmaningen kan hanteras på egen hand nästa gång den uppstår. Den teknologiska utvecklingen går ständigt framåt och det går fort! Sedan uppstarten har fokus i företaget gått från IT-utbildningar för småföretagare och privatpersoner samt utvecklande av websidor till att nu fokusera mycket på nätverk och kvalitativa datorer och skrivare.

Vi har utökat butiksytan och ser fram emot ditt besök. Vi har telefonen öppen under arbetstiden men tillgängligheten kan vara begränsad eftersom när vi inte arbetar i butiken jobbar vi i verkstaden eller är på kundbesök. Säkraste sättet att nå oss är att mejla ditt ärende till support@agerait.se. Vi svarar så fort vi har möjlighet.

Välkommen till AgeraIT i Lidköping AB