Datortillbehör

Datortillbehör

Vi säljer alla tillbehör du behöver till din dator för att skapa en arbetsplats som du är nöjd med och som underlättar att du kan fokusera på ditt arbete.

För en del passar den stora, breda, kurvade skärmen medan andra föredrar att arbeta med en eller flera i standard storlek. Även med tangentbord och mus är det mycket olika vad man som person tycker om. För en del räcker det med helt basic medan andra vill ha den gamla skrivmaskinskänslan, belysta tangenter och mer fokus på design.

Vi har hårddiskar och SSD-diskar för alla behov dvs för den som vill ha mer lagringsplats så hjälper vi till att välja ut lämplig storlek och byta ut enheten.

För oss som jobbar med datorer kan det vara riktigt ledsamt att se när kunder lägger mycket pengar på en dator och sen kommer in med den i en plastkasse till oss. Datorn behöver ordentligt skydd när den transporteras för att den ska hålla bäst möjligt. Vi har flera olika modeller av datorväskor; både sleeves, topload cases och ryggsäckar som är gjorda för att skydda datorn på bästa sätt. Kom in och titta på alla fina modeller. Vi beställer även hem fler efter önskemål.

Datorkablar kan vara en djungel. Prata med oss för att välja rätt skärmkabel och rätt nätverkskabel - det är inte alltid så självklart! Dessutom hittar du musmattor, monteringsskåp, kabelrännor mm hos oss.